Despre servicii

Bijuteriile, însuflețite cum sunt, suferă (asemenea oamenilor) accidente mai mici sau mai mari. Ai bătut de atâtea ori drumul diverselor ateliere în căutarea soluțiilor și te-ai întors cu “boala ameliorată”, niciodată vindecată. Uneori din nepricepere, de cele mai multe ori din lipsa aparaturii performante.

My Beauty este “clinica de urgență” în care necazul tău și al bijuteriei tale (întotdeauna favorită) își găsește rezolvarea definitivă. Asta pentru că avem aparatura profesională necesară (unica în zonă) și, într-o complementaritate fericită, pe Paul-meșterul bijutier care se pricepe la toate.

Pentru eficientizare și pentru evitarea “rătăcirii” lor, bijuteriile pentru reparat se predau responsabilului de oraș-zonă, care le preia completând un borderou de primire cu rubrici specifice. Clientul are obligația să specifice responsabilului, la predare, dacă bijuteria este în garanție.

De reținut! În coletele din luna octombrie se vor regăsi certificatele de garanție și de calitate, care trebuie să ajungă în posesia fiecărui client.

Caută-ne, și mulțumirea ta va fi, cu siguranță, deplină!

Curățare

Bijuteriile din argint își pot modifica în timp culoarea, astfel încît ele se pot înnegri, necesitând o curățare cu rolul de a le reda culoarea și strălucirea.

Tariful stabilit este de 10 lei pentru bijuterii sub 50 de gr.
Curățarea bijuteriilor aduse la reparat se face la solicitarea expresă a clientului, fiind un serviciu suplimentar și, în consecință,taxat ca atare.

Modificări

My Beauty a dezvoltat un serviciu extrem de eficient și de mare calitate, la care puteți apela cu toată încrederea în următoarele situații:

– micșorare de inel – 15 lei
– mărire de inel (până la 3 numere) – 20 lei
– mărire de inel (peste 3 numere) – 25 lei

Asigurăm, de asemenea, modificări de brățări ( prelungiri, scurtări ), modificări de lanțuri (prelungiri, scurtări ), de coliere, de cercei. În funcție de modificările efectuate, materialul rămas poate fi transformat într-o nouă bijuterie ( pandant, inel, cercei).
Costurile modificărilor se stabilesc la fața locului, avându-se în vedere complexitatea intervenției și materialul folosit.
Oameni fiind, ne legăm sentimental de lucrurile noastre. Fiecare are povestea lui și ne vine greu să ne despărțim de el. Cu atât mai mult dacă acesta este o bijuterie devenită din varii motive nefuncțională, sau  poate o piatră, primite în dar într-un moment special, ori mostenite de la cei dragi. Sunt purtătoare de sentimente și amintiri, de energii pozitive, de confort protector. De acum, la My Beauty acestea își pot recăpăta strălucirea și funcționalitatea, sau pot deveni noi bijuterii, păstrându-și  intactă memoria.

Operațiile de modificare a bijuteriilor sunt servicii suplimentare, nu sunt incluse în prețul de vânzare și nici acoperite de certificatul de garanție al bijuteriei.

Taxa urgență

Taxa de urgență la serviciile de reparații și modificări este stabilită în funcție de timpul de intervenție:

într-o oră – 10 lei

în aceeași zi – 5 lei

Reparații

Analiza bijuteriei deteriorate ne poate spune dacă mai poate, sau nu, să fie reparată. Astfel, costurile sunt:

– lipire simplă – 10 lei
– lipire cu adaos de material – 15 lei
– schimbat de tortițe cercei – 5 lei, plus costul tortiței
– schimbat închizători lanț, brățară – 5 lei, plus costul închizătorii

Reparațiile se efectuează săptămânal, în zilele de joi și vineri, cu tarifele afișate mai sus.

Pentru reparațiile solicitate și rezolvate în alte zile ale săptămânii se percep,suplimentar, taxele de urgență:

– într-o oră – 15 lei;
– în aceeași zi – 10 lei.

IMPORTANT DE STIUT si RESPECTAT:

Reparatiile vor fi insotite de borderoul de reparatii completat, vor fi predate astfel responsabilului de oras (zona) si se va semna de predare. Acolo unde nu este un astfel de responsabil, vor fi trimise in colet, puse separat de restul produselor si insotite de borderoul de reparatii completat.
Argintul vechi va fi predat in aceleasi conditii, tot sub semnatura  si pe baza de borderou.

NOTA: Nu ne asumam raspunderea pentru tipurile de colete care nu respecta aceste conditii !

Testare

My Beauty vine în întâmpinarea unor solicitări ale clienților noștri și oferă, ca noutate, un serviciu de tip BUY BACK.

Aveți, așadar, posibilitatea returnării, din varii motive, a unor bijuterii din argint. Acestea vor fi expertizate și testate. Veți primi la schimb bijuterii noi, în valoarea celor returnate, dată de testarea și expertiza facută.

ARGINT VECHI

Atrage de pe piață argint vechi, bijuterii defecte sau orice alt produs din argint. Responsabilul de oraș îl preia și îl trimite, în baza unui borderou de achiziții, la atelierul din Bistrița unde se face o expertiză a produselor, i se dă titlu și, în maximum două săptămâni, iți poți alege orice tip de bijuterie MY BEAUTY în schimbul celei vechi.

Pentru lunile toamnei pretul de achizitie de 1,7 – 2,2 lei gramul, in functie de calitatea argintului, ramane valabil.