My Beauty

Despre noi

De ce My Beauty, de ce bijuterii?

Pentru că iubim frumosul, pentru că îl căutăm în orice poate să ni-l dezvăluie: în răsărit de soare, în apus, în flori de câmp, în râs de copil, în suflet de om, în stropul de rouă, în cântec de păsări, în șoaptele ploii… Frumosul acela pe care ne străduim să-l reproducem în minunate bijuterii, alcătuiri maiastre din argint și din aur, înnobilate cu magice pietre prețioase sau semiprețioase.

Inel din aur certificat 14K , clasic , cu piatră zircon albastră și pietre zircon albe în jur. Cod G95A PRODUS MY BEAUTY! PRIVEȘTE CU INIMA. FRUMUSEȚEA ESTE ÎNTOTDEAUNA SIMPLĂ. Prețurile sunt orientative în funcție de mărime, pentru mai multe detalii, mergeți la secțiunea Contact.

Misiunea noastră

My Beauty este locul în care căutarea bijuteriei mult visate își găsește împlinirea.My Beauty este locul în care între vis, dorință și împlinirea dorinței, timpul se măsoară într-o bătaie de inimă. Mulțumirea întrunește majoritatea opiniilor. Aici visele pot fi povestite, dorințele pot fi împărtășite iar sfatul la nevoie se primește.

Profesionalism

My Beauty, printr-o profesională prospectare și evaluare a dorințelor, își asigură clienții, partenerii în afacere, că aici găsesc ceea ce caută și nu ceea ce se întâmplă să fie. Orice fantezie e liberă să se împlinească. Ai noștri desăvârșiți bijutieri au grijă de asta!

Inel din aur certificat 14K, imperial, cu piatră zircon multicoloră. Cod G258A PRODUS MY BEAUTY ! PRIVEȘTE CU INIMA. FRUMUSEȚEA ESTE ÎNTOTDEAUNA SIMPLĂ. Prețurile sunt orientative în funcție de mărime, pentru mai multe detalii, mergeți la secțiunea Contact.

Calitatea garantată

Dar ceea ce ne deosebește esențial de cunoscutele și clasicele magazine de bijuterii este aceea că My Beauty te poate face nu doar fericitul proprietar al bijuteriei visate sau împlinitorul dorințelor celor dragi dar și schimbătorul în mai bine al propriei tale vieti. La My Beauty calitatea este garantată indiferent de proveniența bijuteriilor, producție proprie sau import.

English Romanian